O minte agera se formeaza de mic copil

educatie copii
educatie copii
educatie copii

Copiii trebuie invatati de mici cat de multe lucruri se poate, pentru ca atunci cand esti mic, ti se imprima altfel regulile, tehnicile, miscarile si orice alte activitati sunt necesare pentru deprinderea de invataminte si de lucruri care ii vor fi mai apoi de ajutor in viata.

O minte agera se formeaza de mic copil si trebuie dezvoltata si stimulata in permanenta pentru a se ajunge la rezultate foarte bune mai incolo in cadrul scolii, a liceului, a facultatii si a altor tipuri de studii dorite. Educatia a fost mereu piatra de temelie a unei vieti sanatoase, bune si pline de obiective indeplinite.

Stim ca ai nostru juniori sunt mult mai capabili sa invete o limba straina, un sport sau anumite miscari si gesturi daca le sunt aratate si daca sunt invatatid e mici. Atunci cand mintea noastra inca este frageda si nu este incarcata de informatii ca cea a adultilor, putem aduna, stoca si constientiza mult mai multe lucruri bune si necesare, ca mai apoi cand avem nevoie sa ne folosim de sertarele acesteia pentru a ne ajuta in situatii in care trebuie sa ne amintim cum se face aia, cum se spune la alta si tot asa mai departe.

Micii copii ar trebui invatati de parintii lor sau de oameni care se pricep, sa inoate, sa scrie, sa citeasca, sa numere, sa socoteasca, sa invete o limba straina, sa mearga pe bicicleta, dar si sa practice sporturi la care nu ar putea avea acces prea mare la varste mai inaintate. De asemenea, copiii trebuie sa fie ajutati de mici sa invete sa le placa lectura, sa citeasca cu placere din diferite domenii, sa se uite peste tot felul de imagini colorate si diverse care sa ii dezvolte mintea si imaginatia.

Parintii si tutorii trebuie sa faca aceste lucruri pentru copiii lor sau pentru cei mici avuti in grija, pentru ca societatea de maine sa isi foloseasca potentialul mental la mai mare nivel decat o facem noi in acest moment.

Lasă un răspuns