Oamenii bogati se trezesc de dimineata!

trezire-de-dimineata

Poate ca ai auzit si tu pe unii si pe altii ca „banii se fac de dimineata”. Time is money, am mai auzit asta si am putea crede ca nu este timp de pierdut. In timp ce altii isi fac sieste si pofte altii muncesc din greu pentru a-si atinge un anume scop. Sa fie asta o explicatie a faptului ca bogatii se trezesc de dimineata?

Trezitul de dimineata

Un secret al celor care muncesc cu spor se refera la faptul ca fac sport. Nevoia de miscare este una permanenta. Insa cei care fac asta de la prima ora a diminetii se vad mai puternici in a face fata tuturor lucrurilor de peste zi. Se antreneaza pentru doza de energie ce rezulta din orele la sala de forta. Asa ca nu e timp de pierdut…

Timpul cu familia. Se spune ca amasa este mai gustoasa daca esti in compania unui om drag tie. Spre exemplu se spune ca ar trebui sa mergi la munca cu cineva drag tie si sa petreci cateva clipe intr-o companie placuta pentru ca astfel ii incepi dimineata cu energie pozitiva. Asadar, cand iei micul dejun cu cei din familie este mai castigat. Un motiv in plus pentru a-ti sacrifica o jumatate de ora de somn pentru a avea timp de asa ceva.

Inceput de munca. Marea majoritate spune ca a incepe sa trimita emailuri la prima ora a diminetii ii face sa isi reduca din timpul alocat acestui lucru cand incep programul. Se streseaza si se incarca prea mult cand fac asta in timpul zilei asa ca dimineata este timpul perfect pentru a pune la punct toate aspectele.

Planificarea zilei trebuie sa fie de asemenea ceea ce te preocupa la prima ora a zilei. Asadar, nu ai suficient de multe motive pentru care sa te trezesti cat mai devreme?

Un comentariu la „Oamenii bogati se trezesc de dimineata!”

Lasă un răspuns