Pariurile si jocurile de noroc

jocuri noroc pariuri

jocuri noroc pariuriJocurile de noroc si pariurile ar trebui sa se ia de mana si sa fie considerate ilegale pentru ca determina lumea sa piarda bani, dar si pe cei dragi de langa ei. Jocurile de noroc te tenteaza sa bagi mai multi bani si sa mergi la risc, de cele mai multe ori.

Deci te tenteaza sa investesti mai multi bani ca sa castigi si mai multi bani, dar acest ciclu pare sa nu se mai termine vreodata. In cazul in care pierzi multi bani, iti doresti mereu sa-ti revii si sa ii recastigi sau sa-ti iei revansa si de asta continui cu pariurile si cu jocurile pana dimineata.

Si chestia asta o faci in mod regulat. Devii dependent de ea la un moment dat. In acest proces, ai putea sfarsi de foarte multe ori pierzand niste sume imense de bani poate care chiar iti trebuiau pentru altceva. Si chiar daca se poate sa castigi si ceva banuti, vrei mereu mai mult si mai mult si nu te mai opresti.

Activitatea care a inceput ca un joc al castigului sau al pierderii de bani, poate lua la un moment dat o intorsatura urata si  te poate duce chiar si la activitati criminale si delictuale. Jocurile de noroc te pot duce la inrairea ta si la a savarsi chiar si fapte pe care initial nu le-ai avut in vedere.

Aceste jocuri si pariurile pot avea un efect foarte negativ asupra familiei tale si asupra vietii sociale. Poate, o solutie buna pentru a preveni efectele de inraire datorate de pe urma jocurilor de noroc este de a face din aceasta activitate ceva ilegal.

Jocurile de noroc ar trebui sa fie doar niste lucruri pe care le faci din placere si pentru a te relaxa. Oamenii se angajeaza in astfel de activitati  pentru ascapa de probleme, de a uita de stres si de munca, dar si de singuratate chiar.

Lasă un răspuns