Petreceri magice cu Alice in Tara Minunilor

Alice in Tara Minunilor

Alice in Tara MinunilorNu este asa ca iubim cu totii locuitorii din Tara Minunilor? Cu siguranta da, mai ales cand este vorba despre Alice si ai sa prieteni destul de nebuni cat sa se ascunda in cele mai mici locuri si sa realizeze cele mai distractive aventuri. Cei mai multi dintre noi cunosc povestea lui Alice in Tara Minunilor si intamplarile ei intr-un mod ciudat, in care logica si natura au fost, intr-adevar, un pic diferite de realitate.

Motivul pentru care oamenii de toate varstele adora sa iubeasca aceasta poveste este ca aceasta  creeaza pe de o parte o lume mirifica si magica, iar pe de alta parte, celebreaza tot ceea ce este neobisnuit si putin nebun.

Din considerentul de mai sus cele mai multe fetite isi doresc ca aniversarea lor sa fie precum o zi din viata lui Alice, motiv pentru care aleg sa mearga pe aceasta tema in organizarea unei petreceri-magice.ro, mai  ales pentru ca stiu ca activitatile pot fi nenumarate si se pot bucura de privilegiul de a sta la un ceai cu cele mai bune prietene.

Idei de decorare a spatiului

Fie ca oaspetii vin din lumea magica a lui Alice, fie ca vin de la scoala, aceasta tematica magica va surprinde pe toate lumea, motiv pentru care este indicat sa porniti cu decoratiunile din usile de la intrarea in camera, astfel incat este indicat sa optati pentru un iepure mare si alb, care simbolizeaza puritate. Puteti achizitiona aceasta piesa din orice magazin de jucarii  sau o puteti confectiona din materiale chiar acasa. Drumul de la intrarea catre taramul Minunilor poate fi pavat cu litere ale alfabetului, pentru a forma o imagine rupta din Tara Minunilor. De asemenea, puteti agata pe un perete o oglinda mare decorata cu carduri colorate, incat sa creati iluzia unui iepure care intra in scorbura. Puteti decora, la fel de bine, si usa casei cu 13 cartonase in forma de inima, pentru a obtine un aspect excentric identic cu personajele ilustrate in aceasta poveste.

Aranjamentul meselor se realizeaza cu indrazneala, incat aveti libertatea totala de a da frau imaginatiei. Puteti obtine scaunde de diferite inaltimi, puteti alege o fata de masa colorata, precum si cesti de ceai, farfurii si ceainice in diferite nuante. Servetelele pentru fiecare oaspete pot sa fie in nuante unice, colorate, iar decoratiunile pentru tort pot fi din mai multe tipuri de glazura. O idee unica este sa dati comanda de un tort in forma de fata de masa si sa adaugati accesorii in miniatura precum cesti de ceai si farfuriute mici plasate pe acesta.

O petrecere magica in stilul Alice in Tara Minunilor nu poate fi decorata fara trandafiri. Achizitionati un buchet de trandafiri de culoare alba si rosie pentru a decora intreaga locatie de joc. Puteti obtine si unele tufe de trandafiri direct de la florarii pentru a crea un aspect de visare pentru sarbatorita, urmarind firul povestii. Aceasta este o sansa minunata pentru a intreprinde o serie de activitati de joc, unele preluate din firul povestii, iar altele actualizate, incat sa nu uitati de rochia sarbatoritei, care trebuie sa imite modelul personajului principal din poveste.

Lasă un răspuns