Povestea unui nou prieten

Zilele trecute am fost invitat la un prieten pentru a-i repara calculatorul, iar ce am vazut acolo era de-a dreptul incredibil. Un miros insuportabil de urina amestecata cu transpiratie, miros de sobolani si sosete nespalate. Nu vreau sa fiu scarbos, insa exact despre asta este vorba. Eu ma ocup in timpul liber de reparat calculatoare, fac in asa fel incat sa repar multe unitati de pc, laptop-uri, monitoare si alte treburi ce tin de acest domeniul al tehnologiei.

Toti prietenii mei stiu ca acel om este murdar, nu se spala mai deloc, iar varsta lui este undeva in jur de 30 de ani. Eu am ramas uimit in momentul in care am aflat ca nu are nimic de munca, nu are terminat nici un liceu, pur si simplu este o persoana ce ia bani din diferite activitati prestate pe la vecini, munca de o zi, cules de porumb, treburi de acest gen.

Pentru ca nu am avut incotro, l-am primit un grupul nostru de prieteni, de fiecare data cand ieseam pe la strada el incerca sa poarta un dialog cu ei, efectiv noi ne simteam amuzati de felul lui de a fi, niciodata insa nu am ras de el sau ne-am batut joc.

De ziua lui, am hotarat sa ii facem o surpriza, iar cu parintii lui am pus la cale un plan. Unul dintre prieteni l-a dus la un magazin unde l-a imbracat din cap pana in picioare, iar noi faceam in asa fel incat sa ii facem curat. Nu am reusit noi pentru ca nu am rezistat asa ca am cautat pe net firma curatenie, ce au ajuns in cateva ore, iar curatenia se vedea dupa numai o ora. Eram si noi fascinati de cum putea sa arate acea casa, insa ne era frica de reactia prietenului nostru murdar.

Am uitat sa va spun ca inainte sa il facem sa plece cu prietenul nostru sa ii luam de imbracat, l-am pus sa se spele cu sampon, perie si asa mai de parte. In momentul in care a ajuns noul nostru prieten murdar, arata splendid, chiar nu il puteai recunoaste. Eram foarte entuziasmati de felul in care va reactiona in momentul in care va constata ca toata casa lui arata acum altfel.

Atunci cand a intrat a inceput sa urle, iar noi nu stiam ce sa intelegem, daca se bucura sau daca este trist. Ne-am dat seama la un moment dat ca era foarte fericit, acum reusind sa isi faca un rost in viata, atat cu hainele pe care i le-am cumparat noi, cat si cu cele cumparate de noua lui iubita.

Si-a facut noi prieteni si acum a ajuns un sef de raion la Carrfour. Tipul ia in jur de 20 de milioane pe luna, ceea ce este o suma destul de mare. Vreau pe aceasta cale sa il felicit si daca prietenii mei vor gasi acest articol sa lase un mic comentariu.

Lasă un răspuns