Programare la salon în doar câteva clipe – iată avantajul câștigat cu Stailer

programare la salon cu stailer

Facem abstracție de faptul că în orașul tău sunt multe saloane de hair and beauty. Pare că sunt destule, peste tot. Însă, când începi să cauți  un loc liber la un salon, specific într-o zi când tu ai nevoie, constați că nu există vreo opțiune. Frustrant, nu-i așa? Căutările acestea pot fi consumatoare de timp. Descoperă cum poți îmbunătăți experiența aceasta, prin Stailer. 

Stailer – meet your partner in beauty

Despre Stailer știm că este acea platformă dedicată programărilor la saloanele de hair and beauty. Deocamdată activează în 16 orașe ale țării și în curând va ajunge să cuprindă toată țara. Poți căuta aici servicii, saloane sau chiar un stilist anume. Dacă ai nevoie de informatii suplimentare vezi si aici, în presă s-a scris destul de mult despre acest subiect.

Concret, Stailer te ajută să îți scurtezi drumul până când vei găsi rapid un salon unde să ai parte de serviciile dorite. Nu trebuie să te condiționezi de agenda unui stilist, ci să pui pe primul loc interesul și nevoia ta. Să nu îți fie cu mirare când vei găsi astfel opțiuni pentru programare în aceeași zi, la câteva ore distanță.

La bază stă digitalizarea și acest mod modern prin care poți să faci programările dorite. Dacă în trecut pentru o astfel de nevoie te deplasai personal la locație, căutai recomandări în rândul  prietenilor, făceai o adevărată muncă de cercetare și sunai cu o săptămână înainte pentru a te programa, acum totul este mai ușor. Căutările și programările dorite vor fi realizate exclusiv online. Nu va fi necesar să suni nici pentru confirmare sau anularea unei programări.

Un cont pe Stailer.ro este gratuit – de aplicație ai auzit?

Dacă te interesează o programare la salon de cosmetica masculina in Ploiesti, Iași, Cluj sau oricare din orașele în care această platformă este deja activă trebuie să știi că Stailer îți este de folos. Poți crea un cont în cadrul acestei platforme. Totul este gratuit și nu ești condiționat de numărul de accesări. La fel de bine poți utiliza platforma și fără să ai un cont creat aici. Însă nu ai acces la funcționalități diverse – cum ar fi să îți setezi remindere pentru programări, sms-uri pe care le primești cu ceva timp înainte de a merge la salon.

În plus, există și o aplicație dedicată, cu același nume. O poți descărca oricând, este gratuit, o instalezi în câțiva pași și gata. Ai mereu la îndemână această agendă a programărilor. Dacă preferi de regulă același salon și ai frecvență lunară, cu doar o simplă apăsare de buton poți repeta programarea de fiecare dată când ai nevoie. Salvează timp și energie, căci de acestea ai nevoie pentru alte task-uri într-o zi.

Descoperă și tu Stailer. Descoperă cât de simplu este să faci totul online, să îmbrățișezi schimbarea și să faci din digitalizare o parte din viața ta. Îți va fi cu atât mai ușor să îți organizezi zilele și indiferent la ce oră din zi sau din noapte îți amintești că trebuie să mergi la tuns/vopsit/cosmetică faci o programare instant.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns