Programarea la salon – simplu și rapid cu Stailer

stailer

Există multe momente în viață în care vrei să apelezi la un profesionist în hair&beauty. Indiferent dacă ai o întâlnire importantă la care trebuie să ajungi, un eveniment unic în viată sau pur și simplu ai nevoie de o schimbare, este nevoie de o programare la salon.

Acest proces necesită adesea timp îndelungat și căutări nenumărate pentru a găsi varianta potrivită care are și timp să îți rezerve un loc pe scaun. Această metodă de a apela la salon pentru o programare poate fi de domeniul trecutului acum, cu ajutorul platformei Stailer.

Stailer – Ce este? Cum se utilizează? Cui ii este destinat? 

Ce este Stailer?

Stailer este o platformă online gândită special pentru a facilita programările la salon. Această platformă  este disponibilă online și poate fi accesată prin câteva click-uri. Cu ajutorul Stailer te poți programa la salon simplu și rapid, fără alte bătăi de cap și fără apeluri nenumărate la salon fără sa obții vreun răspuns pozitiv. Ai toate saloanele din Cluj, Oradea, Timișoara și Iași disponibile pentru programări pe această platformă și există planuri de extindere și în alte mari orașe ale țării.

Cum se utilizează Stailer?

Pentru a utiliza Stailer este necesar să dai un search pe Google la adresa www.stailer.ro și se va deschide mai apoi platforma. Acolo poți selecta genul, serviciul pe care ți-l dorești, orașul și ziua și ora la care îți dorești să beneficiezi de serviciul selectat.

Tot pe prima pagină poți căuta un loc liber în funcție de salonul la care vrei să mergi, dacă ai unul preferat, sau în funcție de stilist, dacă vrei să te pliezi după programul său. După ce apeși căutare va apărea o listă cu disponibilitățile. În această listă apare salonul, stilistul și lista de prețuri pentru serviciile alese.

După selectare finalizezi programarea și dacă vrei să creezi un cont o poți face gratuit și beneficiezi și de anumite avantaje. Atunci când deții un cont poți seta un reminder care să sune atunci când se apropie ora programării, care să te ajute să nu ratezi locul de pe scaun. Știm cu toții cât de agitată este viața și câte probleme apar și este firesc să uiți anumite lucruri uneori, de aceea acest reminder este atât de la îndemână.

Dacă nu ai încercat încă Stailer acum este momentul și dacă vrei să afli mai multe lucruri poți să vezi aici mai multe detalii. Dacă nu te-ai convins încă, te anunț că poți anula programarea în orice moment tot printr-un mesaj.

Cui îi este destinat Stailer?

Această platformă este destinată oricărei persoane care are acces la internet și este interesată de o programare la salon pentru orice serviciu din domeniul hair&beauty. Fiind disponibil momentan doar în orașele menționate, locuitorii lor sunt cei care dispun de aceste servicii, dar dacă ești în vizită și vrei o tunsoare nouă, de exemplu, poți apela chiar și tu la serviciile acestei platforme.

Pe scurt Stailer economisește timp și facilitează programările la salon, iar dacă vrei să te programezi accesează www.Stailer.ro, iar pentru informații suplimentare trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns