Recuzita pentru confort la birou

mobila

mobila

Este foarte important cum te simti la birou, asta pentru confortul tau per total-general-pentru a da randament si pentru a multumi pe toata lumea. Sedintele sunt despre cum ar trebui sa creasca productivitatea la locul de munca printre toti angajatii de pe toate departamentele de acolo, insa cine se gandeste si la cei care lucreaza efectiv acolo?

Oamenii au nevoie de confort, de o recuzita speciala, de birouri si de scaune directoriale ca se se simta bine atunci cand isi fac treaba. Un spatiu bun poate duce la rezultate bune la munca. Daca iti doresti ca angajatii tai sa se simta bine si sa exceleze in ceea ce priveste ce au de intreprins in cadrul departamentelor acestora, atunci trebuie ca birourile sa fie utilate complet, sa fie echipate exact cu recuzita de care are nevoie un spatiu de munca.

Nu vorbesc de SF-uri aici, ci vorbesc despre faptul ca activitatile individuale sau sarcinile de echipa pot fi intreprinse mult mai cum trebuie, daca cineva se ocupa si de nevoile angajatilor. Cineva trebuie sa-i inteleaga si pe cei aflati in subordinea conducerii pentru ca, pana la urma, de la acestia porneste totul.

Insa, aceasta recuzita, aceste echipamente din dotare sunt date de cele mai multe ori drept motivatie sau mai bine zis sunt promise de catre conducere pentru a motiva pe cei care lucreaza intr-un anumit loc. Eu zic ca, din contra, aceste lucruri ar trebui facute dinainte ca sa se vada ca se poate ajunge si la un nivel mai inalt si la niste conditii mult mai bune de lucru, pentru a excela si pentru a se trece la urmatorul nivel de rezultate.

Mobila si bunurile de la locurile de munca trebuie sa existe mereu inainte ca angajatii sa observe un impediment, o ezitare sau o slabiciune, pentru ca odata ce angajatii vor vedea ca lucreaza intr-un mediu propice, sa se simta mai relaxati si sa se bucure ca au de venit si de muncit intr-un asemenea loc. Parerea mea!

Lasă un răspuns