Reguli de eticheta la sala

sala
sala
sala

Unii oameni nu stiu ca exista asa ceva pana si la sala de fitness. Hai sa ajutam acesti oameni. De fiecare data cand iti vei pune imbracaminte stramta de sala, bataile inimii vor creste si testosteronul va fi peste limita intr-un spatiu destul de mic pentru atat de multe persoane dedicate exercitiilor fizice.

Exista, asadar posibilitatea  ca lucrurile sa devina putin incurcate, dezordonate si sa te precipiti. Elibereaza-ti mintea de aceste ganduri. Vorbesc de sala si nu de altceva, fiti atenti aici. Fie ca ai venit in mod constant la sala de 5 ori pe saptamana, fie ca nu ai mai ajuns pe la sala din luna decembrie, exista posibilitatea sa fi facut si tu niste gafe.

Cu toate ca sunt specifice salii de forta, multe dintre aceste gafe au legatura cu lumea din exterior. Evalueaza-ti comprtamentul si vezi cum ai putea sa te prezinti mai bine la sala de acum incolo. Nu te comporta ca si cum ar fi sala ta. Nu te comporta ca un instructor pentru altii de acolo daca nu esti chiar cel de la sala.

Esti pur si simplu un om care se antreneaza acolo si faci ce fac si ceilalti si poate ca mai bine ca ei, dar nu te baga sa le dai tu sfaturi. Este enervant si te poti trezi cu eticheta de bagacios si important. Oamenilor nu prea le place sa primeasca ordine unii de la altii, mai ales de la persoane fara autoritate, asadar lasa aceasta initiativa a ta la o parte. Daca iti este cerut sfatul sau daca trebuie sa ajuti pe cineva, da-o, dar doar la propunerea celuilalt.

In acest fel, vei putea respecta si instructorul, si pe colegii care muncesc alaturi de tine si nu vei enerva pe nimeni. Lumea te va placea mai mult daca vei sta in banca ta.

Lasă un răspuns