Regulile masajului erotic

Din nefericire, in societatea romaneasca masajul erotic este o metoda de relaxare foare putin folosita si de cele mai multe ori, inclus in categoria subiectelor tabu. Totusi, din ce in ce mai multe persoane incep sa inteleaga faptul ca nu doar o partida de sex poate insemna eliberare de stres ci si un masaj erotic asa cum trebuie. In randurile ce urmeaza vom vorbi despre cateva reguli ale masajului erotic si despre rezultatele acestuia.

Poate ca ar trebui sa se ia si la noi in calcul din ce in ce mai mult faptul ca atingerea intre doua persoane este foarte importanta. O multime de tari promoveaza si incurajeaza masajul erotic. Aici amintim de Grecia, Italia sau Spania. Si la noi se poate apela mai nou la servicii de masaj erotic Bucuresti si speram ca in curand, in din ce in ce mai multe locatii din tara.

Regulile masajului erotic

Vorbim mai intai despre locatia in care ar trebui sa se desfasoare masajul erotic. De preferat este un pat drept, nu prea moale, pentru a nu pune presiune asupra gatului si spatelui in momentul masajului. Multi prefera insa podeaua pe care aseaza o patura groasa.

Urmeaza hainele care ar trebui sa lipseasca cu desavarsire. Asa dupa cum am spus, atingerea este un factor foarte important asa incat masajul erotic se realizeaza de obicei topless. Totusi, daca partenerii doresc, pot alege sa foloseasca lenjerie intima minima pentru a nu diminia suprafata de atingere.

Temperatura este si ea un factor foarte important in tot ce tine de procesul unui masaj erotic. Daca acesta se realizeaza topless, temperatura ar trebui sa fie intre 25-27 de grade Celsius. Aveti grija sa nu depasiti aceste limite intrucat masajul ar putea sa-si piarda din efect daca temperatura mare creeaza disconfort.

Cum trebuie sa fie atmosfera?

La fel ca si in cazul unei partide de sex, decorul trebuie sa ofere un anume confort. Asadar, nu evitati folosirea tuturor metodelor pe care le cunoasteti. Folositi-va de lumanari si de betisoare parfumate, aveti grija sa mentineti o lumina difuza si nu uitati ca in fundal trebuie sa se auda muzica relaxanta.

Urmati toate aceste sfaturi si va garantam ca rezultatele obtinute vor fi categoric peste orice asteptari.

Lasă un răspuns