Seriale drama pentru tineri

seriale

serialeExista o serie de seriale drama televizate sau online care sunt iubite de tineri, dar si de adolescenti mai ales. Unele dintre aceste seriale nu mai sunt de mult actuale, pentru ca din pacate filmarile pentru acestea s-au incheiat, insa inca sunt urmarite si iubite de fanii din toata lumea.

Cel mai grozav lucru legat de aceste drame este faptul ca acestea dezvaluie niste fapte inspirate din viata, reale, chiar daca sunt si oarecum melodramatice si SF-iste. Chiar daca vietile personajelor  sunt oarecum fantastice, inca ne putem asocia cu multe dintre acestea. Uite cateva asemenea drame pentru tine.

Vampire Diaries

Unul dintre cele mai populare seriale americane, Jurnalele Vampirilor sau Vampire Diaries este oarecum perfect. Nu imi place foarte mult de actrita Nina Dobrev, insa imim place sa-l urmaresc pe actorul Ian Somerhalder si imi pare bine ca s-au despartit. Aceasta drama are ca subiect vietile vampirilor si felul in care ar trebui sa fie acestia de fapt: insetati dupa sange, fara stralucire pe piele si cateodata si setati de instinctele lor animale.

Chiar daca cateodata acest serial este supranumit varianta televizata si serial a filmului Twilight, nu prea sunt de acord cu aceasta afirmatie. Se afla printre celemai bune drame televizate de tip serial pentru tineri si adolescenti pentru ca ar cuprinde femei puternice, barbati puternici, subiecte de interes general si sex appeal din greu.

Gossip girl

Acest serial s-a terminat destul de decent si de asemenea ne lipseste si mult, mai ales fetelor. De fapt, acesta nu a fost foarte realist pentru ca nu toti tinerii sunt stilish, bogati si traiesc in NYC. Mai mul de atat, acest serial demonstreaza faptul ca tinerii si adolescentii intampina probleme reale, chiar si in afara orelor de program. Si ce putem spune mai mult decat faptul ca are in distributie unii dintre cei mai frumosi actori de la Hollywood.

Lasă un răspuns