Sezonul nuntilor- reguli pentru a fi un invitat politicos

reguli nunta

Pare greu de crezut ca pe timp de vara nu ai cel putin o nunta. In familie, la vecini sau cine stie ce obligatie te paste cert este ca la o nunta ca si invitat vei bifa vara aceasta. Nu iti doresti insa sa ajungi sa fii aratat cu degetul si sa iti castigi o reputatie proasta astfel ca ai dori sa tii cont de cateva sfaturi:

  1. Confirma sau nu. Poate ca pana sa ajungi si tu in acea postura nu intelegi. Dar nici nu trebuie caci regulile de buna purtare spune ca ar trebui sa confirmi venirea ta si sa nu lasi totul pentru ultima suta de metri. Totul are un plan si se respecta, mirii nu te pot astepta sa ta gandesti pana in ziua nuntii.
  2. Nu purta haine exagerate sau albe caci mireasa are dreptul ei in acea zi cu tinuta alba. In plus este tine cont de eticheta nuntii si de cat de formal trebuie sa te imbraci.
  3. Cadoul fie ca il aduci la nunta sau il oferi inainte nu trebuie sa fie insistenta ta de a fi desfacut. Sau nu intreba la nunta daca a fost sau nu placut.
  4. Cand vei consuma meniul tine minte ca esti in public si la un eveniment formal. Asadar foloseste servetelul, foloseste tacamul si mananca elegant.
  5. Nu comenta nunta. Nu este placut sa auzi barfe mai cu seama daca tu esti cel care sau cea care se regaseste in postura de mire si mireasa. Nu este elegant sa iti dai cu parerea si pana la urma tine minte ca gusturile nu se discuta.
  6. Cat despre distractia in sine din nou este o chestiune de gusturi. Iti place sau nu este alegerea ta sa dansezi insa pastreaza si aici un ton formal.

Iar la final nu pleca pana cand nu iti iei ramas bun de la miri indifirent de partea cui ai venit la nunta.

Lasă un răspuns