Singur in casa

singur in casa

Nu, nu este vorba despre a fi singur acasa, ca in filmul cu acelasi nume cu pustiul traznit si genial, ci este vorba despre a trai intr-o locuinta de unul singur, pe cont propriu, fara colocatari care sa nu-ti dea pace.

A te intalni cu cineva atunci cand traiesti de unul singur este grozav. Indiferent de cat de toleranta ar putea sa fie colega ta de camera, mereu te vei simti inconfortbabil atunci cand vei dori sa inviti un baiat in locul in care stai. A trai singura te scuteste de scuzele inutile si de introducerile ciudate.

Nu trebuie sa claridici nicio situatie cu colega de camera sau cu parintii si nici nu trebuie sa suporti privireile insistente ale cuiva atunci cand cineva pleaca de la tine inca de dimineata. Atunci cand ai o relatie de lunga durata si puternica cu un iubit, puteti chiar locui amandoi fara a va gandi la altcineva.

Incepi sa te bucuri de liniste. Traiul de unul singur tine foarte mult de o liniste completa si de o gramada de timp pentru tine insuti. Am fost destul de dezamagita si de inspaimantata la inceput cand m-am mutat singura, insa in timp m-am acomodat cu situatia si chiar a inceput sa-mi placa.

Casuta mea linistita si pasnica este un camin asa de grozav si de confortabil in care pot sa revin dupa o zi incarcata, tocmai pentru a ma relaxa si calma. Nimeni nu poate sa ma deranjeze si cand am nevoie sa vorbesc cu cineva, doar apelez pe cineva anume si vorbesc sau chem pe cineva la mine. Inca imi place sa ies pe afara si sa chatuiesc cu prietenii mei, insa apreciez destul de mult ca am un loc doar al meu in care sa pot fi de una singura.

Lasă un răspuns