Solutia pentru calvitie, iGrow

iGrow

Daca in lumea moderna sunt atat de multe modalitati prin care putem combate diverse conditii medicale si nu numai cei care se confrunta cu nevoia de ingrijire a parului pentru semnele deja aparute despre calvitie asteptau si acel aparat care sa ii ajute. Iata ca a si venit.

Inventia iGrow

Se pare ca in lume sunt 50 de milioane de oameni ce sufera de calvitie. Si nu se refera numai la cei care au o varsta inaintata si la care se prea poate ca sansele sa nu mai fie reverse. Nu te mai obosesti sa compatimesti un batran pentru lipsa de par insa in cazul tinerilor este de-a dreptul frustrant.

iGrow este dispozitivul care salveaza pe cei care au nevoie de tratament pentru par, intretinand starea de sanatate si clar, viata sa. Insa totul vine cu un pret asa ca nu te astepta sa fie atat de simplu. Costa in jur de 700 de dolari insa probabil in numele frustrarii de care suferi ai putea face un efort.

Merita? Totul se bazeaza  pe lumina pulsanta pe care  un astfel de dispozitiv o emite si cu care se pare ca parul isi recapata si densitatea. Stimuland cresterea parului acest dispozitiv este mana cereasca pentru barbati. Si ca o completare deja exista certificare pentru a se comercializa, semn ca functioneaza in sensul dorit si mai cu seama este cel care aduce rezultate fara probleme.

Concret se crede ca tratamentul ar trebui sa dureze intre 4 si 6 luni, timp in care acea lumina pulsanta de la diode ajuta parul sa isi revina, sa se revitalizeze si sa continue sa creasca. Actiunea aceasta are loc la nivel de folicul deci destul de profund pentru a se realiza misiunea promisa. Partea si mai buna este ca fara rezultate inseamna garantia de a primi banii investiti inapoi.

Lasă un răspuns