Stailer – platforma cu care îți faci programări la salon online

stailer

Căutam tot mai multe metode de a ne simplifica viața. Acum mai orice îți poți comanda online, chiar și cumpărăturile uzuale. Timpul a devenit dușmanul nostru și preferăm să îl petrecem făcând ceva productiv, distractiv sau să îl petrecem cu familia. De restul se pot ocupa alții să ți le aducă la ușă. Dar când vrei să te deconectezi de la tot și ai nevoie de o programare la salon astăzi ca să te relaxezi? Cine te ajută? Îți spun eu, nimeni, fiindcă programările se fac cu zile înainte. Cel puțin așa era, până să apară Stailer.

Cum te ajută Stailer

Pur și simplu accesezi browserul tău, tastezi www.stailer.ro și totul este floare la ureche. Cu ajutorul filtrelor de căutare ca locația, genul tău, serviciul și implicit data și ora pe care ți le dorești, Stailer îți oferă rezumatul cu saloanele ce se pliază pe ce ai setat tu. Nu te încurcă cu variante inutile, ci îți oferă lista perfectă de stiliști din care să alegi. Platforma activează momentan în 5 mari orașe și anume Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București. Dar chiar dacă nu ești din aceste orașe, tot Stailer te ajută să obții rapid o programare în materie de hair & beauty dacă ești în trecere și nu cunoști zonele.

Dacă ai nevoie de o programare la masaj in Timisoara, ca să uiți de griji și probleme măcar pentru o oră, ai toate șansele să găsești un loc disponibil chiar și în aceeași zi. Stailer este nu numai util și facil de utilizat, ci și gratuit. Și cui nu-i plac lucrurile gratis și care îți aduc și beneficii? Și câte beneficii! Imediat le vei afla pe toate.

Ce avantaje ai dacă treci în lumea Stailer

Cu această platformă practic ai doar de câștigat, nimic de pierdut. Stailer devine agenda ta personală online de organizare, gestionare și realizare a programărilor oricând îți dorești tu. Nu ai nevoie de cont client ca să faci rapid o programare la un stilist, dar e mai avantajos să îl ai. Cu un cont creat pe Stailer poți să revezi locurile pe unde ai fost. Pentru că știm cu toții că odată ce ai găsit un stilist profi care te-a lăsat cu gura căscată la final, dar de bine nu de rău, e greu de renunțat la el. Iar toți stiliștii de pe Stailer sunt profesioniști cu traininguri de specialitate.

Îți poți seta chiar și remindere ale programărilor ca tu să fii mereu la timp la salon. Poți anula o programare cu un click, fără să te simți vinovat. Stilistul e anunțat din timp și își poate reorganiza programările. Este inovația pe care o aștepta toată lumea în domeniul hair & beauty.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe sau scrie un email la support@stailer.ro pentru alte informații.

Lasă un răspuns