Stailer te ajuta sa schimbi o rutina suparatoare – afla cum

stailer

Se spune ca pe masura ce timpul trece si apar atat de multe tehnologii ce iti ofera atat de multe oportunitati, tu trebuie sa incerci sa tii pasul cu acestea daca iti doresti sa te mentii modern. Generatia actuala de tineri este mai deschisa la nou si bine face. Astfel, programarile pot fi facute mai usor, cu ajutorul lui Stailer. Vorbim despre o platforma ce permite programarea la salon in doi timp si trei miscari. Iata cum.

Schimba rutina cu Stailer

Ai patit cel putin o data in viata sa suni la un salon pentru a te programa si sa nu gasesti loc disponibil. Este poate una din cele mai clasice scenarii cand iti dai seama ca astfel de situatii te fac sa pierzi timp. Practic este mai consumator de timp sa gasesti loc liber, decat sa te rasfeti efectiv in sesiuni pentru rutina ta de beauty. Iar aici Stailer va face marea diferenta pentru tine.

Concret, intra pe Stailer si vezi saloane de cosmetica din orasul tau. Sunt disponibile cele din Iasi, Cluj, Timisoara si Oradea. Alege serviciul de interes, din zona hair and beauty, servicii ce sunt disponibile atat pentru barbati, cat si pentru femei. Alege in functie de ora, in functie de ziua dorita si in cateva clipe platforma in cauza iti afiseaza toate optiunile tale.

Cam totul se invarte in jurul unei preferinte pe care o ai si nu mai depinzi astfel de disponibilitatea celor de la salon sau cel putin nu esti conditionat ca inainte. Ai sanse sa gasesti chiar imediat, in urmatoarele ore din aceeasi zi un loc liber pentru tine.

Un cont creat aici este gratuit!

Daca te intrebi ce ai de facut pentru a beneficia de toate avantajele unui cont creat in aceasta platforma, pentru a gasi saloane de cosmetica bine cotate din Iasi sau alte orase din cele mentionate, ei bine afla ca nu te costa nimic. Practic un cont de client iti aduce sansa de a gestiona mai usor toate aceste programari si date, te ajuta sa mentii o evidenta clara a acestora. Tot aici poti programa sau anula o programare.

Pentru orice tip de serviciu alegi ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru a sti de la bun inceput ceva estimari legate de timp si cost. Practic aceasta poate fi baza ta de informatii atunci cand alegi un salon. Ai la dispozitie recenzii si fotografii, localizarea salonului, ai estimare de cost si cat ar dura programarea dorita.

De ce Stailer

Este o noutate in aceasta nisa. Avem aplicatii pentru mai toate tipurile de servicii la ora actuala si iata ca si nisa aceasta hair&beauty s-a actualizat. Gasesti mai usor un salon, programezi la fel de usor si faci si economie de timp. Chiar daca saloanele au site de prezentare, nu mai cauti individual astfel de pagini, ci gasesti la Stailer un univers al saloanelor.

Este simplu de utilizat, gratuit si are avantaje multiple la activ. Descopera mai multe in cadrul paginii oficiale.

Contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns