Tactici care te pacalesc la restaurant

tactici restaurant

Cand mergi la restaurant se intampla de multe sa nu gasesti o masa, sa fii poftit la bar si asa mai departe. Te gandesti ca fiind un local apreciat lumea face coada insa de fapt de cele mai multe ori este un lucru fictiv.

Din sirul lucrurilor care oarecum pacalesc clientii se numara:

  1. Timpul de asteptare. Nu de fiecare data se intampla sa nu existe loc ci exista o tactica care sa ii faca pe clienti sa serveasca la bar. Asta ii va influenta sa consume mai mult decat isi propusesera. In plus, cand li se spune un timp de asteptare si de fapt se rezolva mai repede aprecierea clientului este mai mare.
  2. Cu cat mai putini clienti cu atat mai rau ca si servire. Paradoxal poate cand sunt mai putini clienti si servirea este mai lenta. Pana la urma pentru ce sa se oboseasca?
  3. Cand preferi o bautura cu lamaie mai gandeste-te. Felia de lamaie este printre cele mai contaminate alimente din bucatarii. Nu se spala, se taie pe tot felul de suprafete si mai cu seama se ating cu mana pur si simplu.
  4. Un meniu este realizat de asa natura cat sa te faca sa consumi mai mult, produse cat mai scumpe. Poate ca nu iti dai seama de asta insa preturile sunt usor inselatoare. Poate ca nu este trecuta moneda, scrie pretul insa nu si cantitatea si te lasi usor pacalit.
  5. Un pahar de vin nu este tocmai sanatos. Asta pentru ca de cele mai multe ori vine dintr-o sticla desfacuta. Bauturile care nu se consuma nu se risipesc totusi pentru a nu face risipa asa ca unele se folsoesc la gatit, altele ajung din nou la clienti.
  6. Specialitatea casei sau ceea ce ti se recomanda cel mai adesea tine de un fel de mancare de care se doreste a se scapa mai repede. Nu pentru ca ar fi cea mai proasta mancare poate insa pentru a nu se risipi.

Lasă un răspuns