Tatuajul ocular, aproape de a fi interzis

tatuaj ochi

Arta tatuajului este recunoscuta ca fiind una de maniera sa arate teribilismul, ca o forma de a comemora ceva pentru totdeauna si conceptiile despre acest subiect sunt multiple. Se stie ca un tatuaj este oarecum un pacat pentru ca schimba imaginea unui om, ce a fost facut dupa chipul si asemenarea Lui, al divinului. Dincolo de perceptii religioase sau nu se pare ca aceasta arta este din ce in ce mai mult adoptata insa la modul extrem.

Tatuaj ocular – de cum auzi despre asta te gandesti la ce inseamna sa ti se injecteze cerneala in ochi. Este din start o procedura pe cat de riscanta pe atat de dureroasa. Insa nu duce lipsa de adepti. Asa ca in America cel putin exista sanse mari ca acest tip de tatutaj sa ajunga sa fie interzis.

Din istoria acestor tatuaje se remarca ca totul vine din modelul unui mare infractor american. Acesta a atras atentia prin aspectul sau ciudat si aparte. Avea un ochi negru, tatuat. Desi nu se poate spune ca asta i-a adus condamnarea se remarca faptul ca uniia u corelat aspectul acestuia cu ideea de premeditare, gandind din timp ca si-ar dori sa fie un om rau si agresiv cu cei din jur.

Ce implica acest tip de tatuaj. Injectarea unui pigment colorat precum cerneala se injecteaza in ochi insa in partea de glob ocular, acolo unde in mod normal ochiul este alb. Riscul este unul major, legat de faptul ca retina sa fie afectata. Se poate chiar ajunge la un efect ireversibil si anume la orbire fara remedii ulterioare. Asadar, o procedura ce cantareste destul de mult.

Exista deja destul de multe motive pentru care se pare ca in viitor un astfel de tip de tatuaj va fi limitat, chiar interzis prin lege.

Lasă un răspuns