Tentatia care iti strica fericirea

casatorie

Fiecare zi este o noua tentatie care ar putea sa iti afecteze relatia, casnicia dupa caz. Pe principiul atentie acordate relatiei pe care o construiesti ar trebui sa te gandesti la un echilibru din punct de vedere al modului in care iti imparti timpul si prioritatile.

Din sirul celor mai comune situatii care iti afecteaza relatia se numara tentatii precum:

  1. Eforturi care nu isi gasesc aprecierea. Poate ca nu i-a facut placere sa isi rupa din timpul sau pentru a onora ceea ce i-ai spus. Insa a facut-o asa ca merita cel putin acel scurt si simplu „multumesc”. Nu ai ideea cat de mult conteaza acest lucru.
  2. Minciuna. Este poate una din cele mai suparatoare situatii. E ca si cand ai considera ca stai de vorba cu cel care are un nivel de inteligenta scazut. Asa ca prefera sa mergi pe ideea de adevar in orice caz. Ce tie nu iti place altuia nu face.
  3. Timpul. Care nu mai ajunge sa faci diverse lucruri care ti le-ai propus si cu toate acestea trebuie sa te imparti intre casa, masa, prieteni. Nu prefera sa mergi undeva caci ai nevoie si de timp liber si sa lasi parterenul sa te astepte.
  4. Problemele cu banii. De fapt parca orice ar avea legatura cu banii tine de o situatie care te incurca. Daca nu sunt suficienti atunci clar apar discutii despre ce si cum s-au cheltuit. In orice caz, sa sustragi spre exemplu bani de buzunar de la partener este de asemenea o tentatie de moment ce te costa suficient de mult.
  5. Sa faci promisiuni. Suna atat de usor sa promiti ca vei merge in stanga si in dreapta insa cand te loveste fericirea si esti exaltat de cine stie ce situatie vei uita de ceea ce ai promis. Mai rau este cand vine vorba de situatiile greoaie, cand esti intr-o pasa proasta si nu mai poti sa iti tii promisiunea.

Lasă un răspuns