Top 3 motive pentru care invitatiile tale de nunta vor fi de tematica haioasa

invitatii haioase

In ultimii ani, formalitatea cu care este abordata o nunta face ca astfel de evenimente sa se defineasca mai mult prin prestanta si stil, decat printr-un cadru relaxat si voie buna. Se considera ca o petrecere cu prietenii o faci oricand, insa nunta este ceva serios. Ori nu este asta un bun motiv sa iesi in evidenta? Tocmai pentru ca faci lucrurile altfel fata de altii.

Invitatii haioase si stilul lor impresionant

 

Daca te gandesti putin, categoria de invitatii de nunta haioase este una aparte si originala. Desigur, trebuie sa tii cont ca si stilul vostru este jucaus, ca sunteti mereu genul glumet astfel ca in final stilul haios era chiar imposibil sa nu fie abordat si pentru invitatiile de nunta. Iata 3 motive care iti pot justifica alegerea aceasta.

  • Sunt un trend

Daca vei cauta printre tendintele anului vei descoperi ca invitatii de nunta haioase Romania 2018 sunt un trend. Se schimba paleta cromatica, stilul textului, insa ca si tematica, hilarul va fi mereu un trend. Asadar te poti justifica si prin acest mod, insa cert este ca printr-o astfel de alegere nu faci altceva decat sa fii in pas si cu moda.

Poate ca cel mai usor este sa cauti online, pentru ca intr-un mod rapid vei gasi raspunsul intrebarilor tale. Afla care sunt trendurile nu numai la noi, ci si cele externe. Astfel, vei putea gasi inspiratie si de la cei care de altfel seteaza anumite trenduri.

  • Pot fi accesibile

O tematica haioasa a invitatiilor de nunta este exprimata de regula prin imprimeuri specifice, caricaturi de asemenea. Culorile sunt jucause, vii, dar in fond acestea nu costa atat de mult incat sa fie vazute ca fiind inaccesibile. Mai cu seama daca le vei achizitiona spre exemplu online, poti gasi preturi multumitoare.

O atentie deosebita trebuie acordata la detalii. Trebuie spus ca in cazul invitatiilor haioase anumite asocieri de elemente decorative nu se potrivesc si nu fac altceva decat sa incarce poate vizual, fara sa fie cu efectul scontat. Se pot alege invitatii cu o impachetare aparte, ce nu mai au nevoie de plicuri spre exemplu. Asta pentru ca designul haios sa fie cel care iese in evidenta si nimic altceva.

  • Sunt aparte

Trebuie spus ca ceea ce asigura acestor tipuri de invitatii admiratia celor care o primesc este stilul aparte. Efectul acela de wow produs vine ca urmare a uimirii de a descoperi ca mirii au optat sa se joace cu textul si cu prezentarea, creand ceva unic. Cu siguranta sansele sunt mai mari ca cei care primesc invitatia sa se astepte sa vada un stil sobru, clasic al acelor carduri. Dar, surpriza, acestea vor fi o poveste colorata.

Originalitatea este mereu apreciata, avand in vedere ca exista tendinta de a merge pe optiuni asa cum s-a mai vazut si in alte cazuri. Pentru cei care ies din tipare va exista mereu o apreciere aparte. Asadar, daca doresti ca definitia nuntii tale sa fie una diferita de clasic, ai putea incepe sa construiesti un astfel de stil incepand cu invitatiile de nunta.

Lasă un răspuns