Tot ce trebuie sa stii despre masina de spalat Whirlpool AWO/C60100

www.demax.ro

Cred ca oricine isi doreste ca atunci cand achizitioneaza un aparat, acesta sa ii ofere randament optim, dar mai ales durabilitate. Cand vine vorba despre alegerea celei mai bune masini de spalat, se aplica aceeasi dorinta. Daca te afli in cautarea uneia care sa iti ofere numeroase beneficii si cu posibilitatea de a avea mereu rufe impecabile, te invit sa afli cate ceva despre modelul de masina de spalat Whirlpool AWO/C60100.

In ceea ce priveste raportul pret-calitate, se pare ca acest model este mai mult decat rentabil, numarandu-se in fapt printre cele mai bune masini de spalat fabricate de acest producator american. Chiar daca face parte dintr-o serie mai veche, este modelul care se mentine inca la un nivel performant neegalat de alte branduri, fiind ideal pentru utilizatorii obisnuiti, adica pentru cel care nu are pretentii exagerate.

Este o masina de spalat care chiar isi face treaba si prezinte numeroase puncte forte. Chiar daca design-ul acesteia nu iese cu nimic in evidenta, avand un aspect destul de comun, aceasta ofera rezultatele mereu satisfacatoare.

Spre exemplu, daca vorbim de o cantitate de 6 kg de rufe pentru spalat, acestea pot fi introduse intr-un singur program in masina, fiind deci suficienta in cazul celor a carei familii este alcatuita din 3 membri.

Functionalitatea masinii de spalat Whirlpool AWO/C60100

Aceasta este dotata cu un panou clasic de control si nu include afisajul LCD, deci este perfecta pentru cei care nu sunt familiarizati cu tehnologiile de ultim trend. Cu toate acestea, masina dispune de butoane si rotita pentru setarea de programe, fiind ideala pentru toti cei care doresc sa beneficieze de un articol electrocasnic usor de intrebuintat.

Masina in discutie dispune de un numar de 18 programe de functionare, avand intrebuintari diverse. Astfel, aceasta poate spala cu eficienta o varietate de tipuri de tesaturi si materiale (lana, bumbac, sensibile si sintetice), aici fiind incluse si cele care necesita o atentie deosebita. Este inclus si un program scurt, eco, de 30 de minute pentru consumul redus de curent electric si apa.

De asemenea, aceasta prezinta si un sistem de control al incarcaturii, pentru a nu depasi limita impusa, alaturi de programarea intarziata, de selector de centrifugare, detector de spuma etc. Toate acestea o fac o masina usor de folosit si desigur si mai sigura.

Este bine ca atunci cand o folosesti pentru a spala haine colorate, sa ai grija cum le selectezi pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Masina de spalat Whirlpool AWO/C60100 are in plus fata de modelele anterioare clasa de eficienta energetica mai mare: A++. Asta inseamna un avantaj pentru cei care urmaresc achizitionarea unui dispozitiv ce ofera consum de apa (0,78 litri / Kg) si energie redus. Cred ca este una dintre cele mai decente optiuni atunci cand urmaresti achizitionarea unei masini de spalat rufe eco.

Pentru ca nu oricine dispune de posibilitatea financiara de a cumpara o masina mai performanta, la un pret piperat, adica un model de ultima generatie, aceasta vine ca o solutie la indemana tuturor. De altfel, poate ca nici un merita efortul achizitionarii unei masini cu un design wow si nu stiu cate functii despre care habar nu ai ce rol au. Atat timp cat vrei ceva care sa isi faca treaba si sa ai rufe curate, cu un miros proaspat, atunci iti recomand cu caldura sa iei in calcul aceasta varianta.

 

Lasă un răspuns