Vechea dilema: ce isi doresc femeile de la barbati. Studiu

Exista parca de la inceputurile omenirii o mare dilema despre echilibrul intre barbati si femei si ce anume isi doresc sofisticatele doamne. Asa ca daca pana acum nu era totul clar un sondaj realizat recent scoate la lumina un top interesant.

Pe primele pozitii sunt cerinte precum nevoia de a fi mai ordonati, curati si romantici  insa nu in cele din urma sa fie barbati capabili sa repare orice prin casa. Si lista continua, ca in acel banc care spune ca pentru a face fata pretentiilor unor femei nu trebuie decat sa fii iubit, partener, amant si bucatar, plus alte 99 de calitati la activ. Intr-o forma asemanatoare sa spunem femeile si-au exprimat pretentiile spunand ca barbatii nu stiu sa le asculte, indiferent de situatie. Sunt mai degraba cheltuitori, nu isi gestioneaza banii si nici nu gatesc prea des. Dar nu se opresc aici si adauga ca isi doresc ca acestia sa se implice mai mult in munca din gospodarie.

De partea cealalta a baricadei se afla si barbatii care spun si ei ca au pretentii ce in realitate nu se prea intampla. Cu toate acestea topul lor este usor diferit. Spre exemplu acestia au raspuns ca si-ar dori ca sotiile lor sa conduca mai bine masina sau sa aiba simtul orientarii. Desi pe primul loc se afla se pare intentiile legate de viata intima acestia adauga ca nu ar strica sa aiba partenere care gatesc mai bine sau chiar care sa nu cheltuiasca prea multi bani.

Desi credeam ca in sfarsit se scot la lumina pretentii concrete ramanem in aceeasi dilema si cu aceeasi diferenta ce si pana acum ambele sexe au aratat-o unii catre altii. Ramanem in acelasi punct mereu, de dorinte si neimpliniri. Insa daca si studiile arata cat de diferiti sunt si unii si altii de ce nu am accepta asta pur si simplu?

Lasă un răspuns