Viata buna

O viata o ai si pe aia trebuie sa o traiesti din plin- asta spui de fiecare data cand te avanti sa faci ceva mai putin sanatos in lista de lucruri ce sub o forma sau alta iti poate afecta bunul ritm al organismului. Preferi o noapte in club si nu mai tii cont de orele de somn nedormite; preferi o mancare grasa si un meniu nesanatos caci iti doresti sa iti faci toate poftele. Insa nu mult va fi pana cand ajungi sa faci din asta o rutina.

O viata buna insa nu trebuie sa fie un chin, de a urma toate dietele sanatoase. Formeaza-ti un plan cat se poate de lejer si nu uita de:

  1. Orice dieta nu trebuie sa fie un plan brusc. Asta pentru ca slabind treptat vei arata si bine, mult mai tanara decat atunci cand slabesti brusc si fortand organsimul ajungi sa iti slabesti si puterile la propriu. Fa totul in pasi mici si cu o constanta.
  2. Echilibrul in alimentatie este la fel de important. Asta pentru ca ai pofte si nu trebuie sa iti chinui mintea ca nu poti servi ceva anume. Insa fara excese de orice fel ai nevoie de o rutina bine pusa la punct pentru a oferi organismului tau un ritm aparte, combustibil pentru a putea fi mereu pe o linie constanta a modului in care functioneaza.
  3. Nu uita de sport. Nu ai nevoie de scuze, de echipamente speciale, nu ai nevoie nici macar de prea mult timp. Si daca stii ca toata ziua lucrezi la calculator o munca statica deja este imperativ sa faci miscare. Cateva exercitii simple iti imbunatateste respiratia si implicit oxigenarea creierului, circulatia sanguina si ofera tonus muschilor care toate la randul lor iti dau os tare de bine si energie pentru fiecare zi. In plus, elimini toxinele cu mult mai repede.

Lasă un răspuns