Zodii malefice – esti printre ele?

zodii malefice

Fiecare om in parte are si doza sa de rautate. Asta este clar. In egala masura se considera ca fiecare persoana in parte este guvernata de un soi de ying si yang, de calitati dar si de defecte. Fiecare in parte are si parti bune si parti mai putin bune insa a nu se exagera considerandu-se ca unii se inclina total inspre o anumita categorie.

Fara sa fim negativisti putem spune cu certitudine ca totusi din intreaga lista de zodii sunt si cateva care au o latura mai pronuntata din randul maleficului de ce nu. Spre exemplu cei din zodia Capricornului considera ca este necesar orice, numai sa isi atinga scopul. Asa ca ar putea suna chiar rautacios insa sunt in egala masura si un exemplu elocvent din asta.

De asemenea, se considera ca Pestii si Balantele sunt de asemenea printre cele mai rautacioase zodii. Se considera ca astfel de semnale de apa sunt si cele mai predispuse la un comportament ce tine de o latura usor malefica, intr-o comparatie cu altii. Desi suna usor drastic se pare ca Scorpionii sunt si cei care ajung sa fie catalogati ca fiind cei mai rai dintre toate celelalte zodii. Acestia sunt cei mai incarcati cu venin si au nevoie de o modalitate prin care sa se echilibreze. In mod sigur se pare ca nu iubirea este ceea ce ii ajuta sa treaca peste.

Poate ca suna a exagerare si a fapt de sperietoare. De fapt este o remarca si nu se aplica pentru toata lumea. Probabil ca ai vazut si tu pana acum ca si persoane nascute in aceiasi zodie si poate chiar si zi au personalitati total diferite. Asa ca o regula stricta nu exista. Desigur, asta pana la proba contrarie.

Lasă un răspuns