Pungile pentru nunta au si ele farmecul lor

pungi nunta

Daca esti genul de persoana atenta la detalii, atunci stii cu siguranta ca in planificarea nuntii nu ai cum sa nu distingi  nevoia de pungi speciale. In caz contrar, ai de pierdut inca o sansa de a face din acest eveniment unul remarcabil. Lumea te tine minte facand referire la anumite momente; insa si pentru satisfactia proprie trebuie sa pui accent pe partea de design.

Pungile pentru nunti sunt elemente ce poate ca par usor de ignorat. In prima faza poate ca te vei si gandi de ce ai avea nevoie de ele si de ce trebuie sa fie cu un design special, pana la urma. Ei bine, afla ca si acestea au farmecul lor si sansa de a fi puse in evidenta. Iata cateva idei care nu te vor aduce la faliment, pungi nunta ieftine 2018 care sa pastreze regula necesitatii de stil unic, la un pret rezon. 

Pungile pentru prajituri

Exista un obicei ce se refera la a oferi invitatilor prajituri, ca parte din desert, ce nu suplinesc portia de tort, ci o completeaza. Daca decizi ca iti doresti sa faci acelasi lucru, ei bine afla ca exista pungi speciale in acest sens.

Cu ce se deosebesc acestea de alte tipuri de pungi? Au desigur un design special, fiind imprimate cu tematica ce face referire la nunta: simbolul inelelor, cu siluete ce corespund cu imaginea de mire si mireasa etc. Vei gasi numeroase optiuni.

Pungile pentru bauturi

Pentru a fi rezistente, acestea sunt realizate din carton plastifiat. Asadar, pot sustine foarte bine greutatea unor sticle, fara a avea frica ca se vor sparge. Ba chiar unele modele sunt ingenioase si includ spatiu special pentru sticla, intr-o laterala, permitand in acelasi timp sa fie la vedere. Pentru spatiul din interiorul pungii se poate completa si cu prajituri.

Desigur ca si la acest capitol se pune problema unui design deosebit. Evident ca nu fac nota discordanta, deci si aceste tipuri de pungi au un print specific: tonuri de alb, bej, ivory, cu motive florale, cu funde delicate si elegante, cu imaginea mirilor sau a unei inimi.

Pungile pentru marturii

O alta intrebuintare a pungilor este legata de marturiile ce se ofera invitatilor, cand acestia  pleaca de la eveniment. Este un obicei stravechi ce are la baza ideea de a recompensa pentru prezenta, un gest minimal pentru onoarea de a fi langa cei care isi pun pirostriile.

Pentru aceasta situatie, pungile pot fi ceva mai mici, in functie de ceea ce se ofera concret. De regula sunt mici obiecte decorative, accesorii, fotografii instant realizate in cadrul nuntii sau dulciuri. Indiferent de alegerea facuta din acest punct de vedere, punga trebuie sa fie o completare de stil.

De data aceasta pungile alese pot fi mai subtiri, nu cele cartonate ci clasice. Chiar si asa, au nevoie de un design sugestiv, ceea ce face ca cei interesati de astfel de accesorii sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine.

Magazinele online sunt o sursa buna pentru astfel de alegeri. Pungile nu mai au nevoie de personalizare, de text sau altele. In plus, stocul este mai mare, preturile sunt mai usor de gasit dintre cele care sa rezoneze cu bugetul disponibil al fiecaruia.

Lasă un răspuns